Nieuws

by | Dec 12, 2019

SCORPIO BBQ 2019

HET WAS WEER GEWELDIG GEZELLIG!

Onze jaarlijkse BBQ viel goed in de smaak. We hadden topkok Ramon, die voor ons het vlees smakelijk bereidde. Tropische klanken klonken uit de muziekbox. Tropische dranken mixten wij zelf. Het werd laat, gezellig laat en wel te gezellig laat tot na middernacht.

CHAMP.NL en Scorpio Gym

Champ biedt nu ook onze workshops aan

Het sportplatform van Champ biedt vanaf heden ook workshops van onze gym aan. Tegen betaling van 5 euro kunnen sporters een workshop kopen. Klik op het plaatje voor de link:

FIGHT NIGHT COEVORDEN

JAYDEN WON VAN LASTIGE TEGENSTANDER

Zaterdag 26 oktober 2019 – Fight Night, Coevorden: Van het aantal voorheen aangemelde vechters hadden we uiteindelijk Jayden de Jong nog over. Op slechts een half uurtje rijden van Almelo was dat ook een leuk uitje naar Training Factory, waar het gala plaatsvond.

Jayden moest het opnemen tegen Tinus Smith van Garuda Gym uit Emmen. In de eerste ronde begon Tinus stevig en kon Jayden gelukkig goed weerstand bieden met goedgemikte lowkicks. Zijn tegenstander kreeg nog een openbare waarschuwing wegen rake acties naar het hoofd. Uiteindelijk won Jayden de partij op punten.

Beoordeling VA

KWALIFICATIE: RUIM VOLDOENDE

Op 2 november 2019 hebben twee auditors van de Nederlandse Vechtsportautoriteit een bezoek gebracht aan het vechtsportevenement ‘Fighters Delight’ in de gemeente Almelo dat onder de auspiciën viel van de W.F.C.A. om een audit uit te voeren. Hieronder een samenvatting van de beoordeling door de Nederlandse Vechtsportautoriteit.

Beoordeling audit Nederlandse Vechtsportautoriteit
Onderdeel – Score

  • Financiële transparantie: Gemiddeld

  • Openbare orde en veiligheid: Voldoende

  • Gezondheid sporters: Goed

  • Fair Play: Goed

  • Good Governance: Goed

  • Sociaal pedagogisch klimaat: Goed

  • Eindbeoordeling: Ruim voldoende

Deze eindbeoordeling houdt in dat het evenement de kwalificatie: ruim voldoende heeft ontvangen van de Nederlandse Vechtsportautoriteit.